Covena Jadeköves wellness masszázságy Covena jádeköves thermo masszázságy

A legkedvezőbb áron még több funkció!

Gerinc panasza van? A Covena jádeköves thermo masszázságyat Önnek tervezték! Használja a jádekő és az infrasugarak jótékony hatását.

Bruttó ár: 295 000 Ft


Leírás

A kezelés menete:

Amire szüksége lesz: Világos, könnyű pamut ruházat, Takaró, Víz

1. Helyezkedjen el kényelmesen az ágyon, takarja be magát.

2, A távirányítón állítsa be a kívánt hőmérsékletet (40-70 fok közt)
Eleinte alacsonyabb hőmérsékletet használjon!
Visszeres lábra NE használjon hőterápiát!

3, Válasszi ki a kivánt masszázs programot
Automatikus üzemmódban érhetőek el a klinikai tapasztalatok alapján összeállított gyógyterápiás programok. Ezek a kész programok előszőr ellazítanak, fellazítják a hátizmokat, csigolyáról csigolyára kiegyenesítik a gerincoszlopot. A felmelegített jade görgők nem csak nyomással, hanem meleggel is hatnak az akupreszurás pontokra.

A Karabuka jade köves thermo masszázságy használható manuális üzemmódban is. A görgők mozgását ilyenkor a távvezérlőröl Ön irányítja.

4, Helyezze testére a kézi kezelőt és állítsa be a kívánt hőfokot
Az ágyhoz tartozik egy 6 fejes és egy 12 fejes kézi melegítő.
Ezeket használva kiterjesztheti a jótékony hatását szinte az egész testére.
Melegítheti lágy részeit, serkentve azok oxigénellátását, vérkeringését. A hasat masszírozva enyhítheti a gyomorfájdalmát és görcsökeit. A nyaki akupresszúrás pontokon használva kiváló merev nyaki fájdalmakra, ülő helyzetben használva a prosztata-mirigy és a perineum területén érzékelhető állóképesség javulás és vérkeringés frissülés. Az aranyér és az inkontinencia kezelésére is kiváló eszköz. Továbbá könnyíti a véráramlást a lábikrában, a lábfejben, ami különösen hasznos ülő munkát végzők esetében. A vállak és térdek fölé helyezve ott is nagyszerű fájdalomcsillapítóként funkcionál.

5, Kezelés programtól függően ca 20- 45 percig tart
A masszázs program során helyzetét változtatva masszírozhatja lábát, hasát. A kézi jade fejes kezelővel masszírozhatja nyirok rendszerét, arcüregét stb.

A kezelés végén néhány percig még maradjon az ágyban, majd lassan keljen fel.

Kezelés utáni teendők
A használat után fogyasszon sok tiszta vizet, amivel segíti a szervezet öntisztulását, és a porcok regenerálódását!
Használat után kapcsolja ki a készüléket és húzza ki hálózati dugaljból!

Egészségére!


A kezelési tapasztalatok

 • izmok lazítása,
 • csigolyák beállítása, idegpályák szabaddá tétele,
 • porckorongok tehermentesítése, hidratálása, hátfájás csillapodása, megszünése
 • A halogén lámpák infrahőjével átmelegített jáde kövek masszázsa jótékony sejt megújító hatást fejtenek ki az emberi szervezet számára.
 • A görgők az akupresszúrás pontoknál megállva ellazítják az izmokat, így segítve a pontokhoz tartozó szervek működésének javulását.
 • A kor előrehaladtával a hát egyre merevebb lehet, gyengülhet amely görbeséget okozhat. A gerincmasszázs ezt akadályozhatja meg.
 • javul a közérzetünk, jobban, felszabadultabbnak érezzük magunkat


Technikai adatok

 • Melegítő Jádeköves masszázságy
 • 5 természetes jáde görgő
 • Turmalinkristályos, carbonszálas lábmelegitő
 • 2db kézi hőterápiás egység (egy 6 és egy 12 jadeköves)
 • Beállítható hőmérsékleti tartomány 40 - 70 Celsius-fok (5 fokonként)
 • Automatikus programok 3 db
 • Ajánlott masszázs időtartam 45 perc
 • Masszázsterület: teljes hát, vagy pont beállítás
 • Kárpit anyaga szintetikus bőr, színe: kávébarna
 • Hálózati feszültség 230 V / 50 Hz AC
 • Fogyasztás 190 W
 • Tartós fém taróváz
 • Összecsukható kialakítás, praktikus tárolási lehetőség

Nagy kézi thermo egység Távirányító


Terápiák - Kiropraktika

Kiropraktika
Az öt jade görgő nyútó masszázzsal ellazítja csigolyák közül kilépő, összenyomódott idegeket a gerinc kiegyenesítésével, porckorongok regenerálásával. A rendellenes gerinc gátolja a központi idegrendszer működését, így alakulhat ki a kapcsolódó szervekben betegség. A megfelelően kiegyenesítet gerinc felszabadítja az idegeket a nyomás alól, segíti a test számára normális működésbe való visszatérést, az öngyögyítás lehetőségét.
Masszázságyainkban az ágyéki és nyaki csigolyák közt haladó görgok először ellazítják a gerinc melletti izmokat, megnyújtják a gerincoszlopot, majd a lassú erőteljes mozgással egyenként kimozgatják a csigolyákat.
A porckorongok regenerálódnak, ezzel enyhítik a csigolyák közül kilépo idegek elnyomásából eredő szervi panaszokat. A terápia alatti kötelezo vizfogyasztás segíti a porcok regenerálódását.Thermoterápia

Az infra-karbon panelek és a hélium töltésű izzók által sugárzott hő elnyelődik az érintett testrészben, így az izomszövetek megnyugodnak, enyhül a fájdalom és feléled a test. A hőterápia újraindítja a hajszálerekben a vér áramlását. Meleg hatására élénkülnek az anyagcsere folyamatok, javul az emésztés, a légzés, a tápanyagok felszívódása.
A hőterápiás masszázst a nap sugárzásához nagyon hasonló meleg adja. Ez a hő melegíti fel a Jade kőből készült masszázs görgőket, így meleggel is ingerelve az akupreszurás pontokat, a meridiánokat. Ezt használják a hagyományos kínai orvoslásból származó kiégetés vagy moxatherápiás közben is.

Kis kézi thermo egység


Jádeterápia

A jáde egy régóta misztikumnak számító ásvány, amit a keleti gyógyászatban már évszázadok óta használnak, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása miatt. A kő rezgései megegyeznek az emberi test rezgéseivel, bejutnak a test belsejébe az egészséges szerv rezgéseit sugározva a beteg testrészek felé. Így javul a sejtek közötti kommunikáció és anyagcsere. Ennek következtében erosödik az immunrendszer, nő a vitalitás és a szervezet képessé válik arra, hogy öngyógyító mechanizmusait megerősítse. A belső energia stimulálása pedig javítja szellemi és lelki állapotunkat.

Jáde kövek


Bemutató termünk:

1. Karabuka Kft. Budapest X. kerület, Jászberényi út 47/c
    Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig - 9-17 óráig, szombaton 9-13 óráig


Kapcsolat

AMennyiben kérdése van, kérem hívjon minket! Örömmel válaszolunk és állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 2630303

karabuka@karabuka.hu